Prislistor

Har du nån gång räknat ut dina kostnader för MC-transport? Vad kostar din crossbuss i fordonsskatt, service, reparation och försäkring varje månad?

Vår MXTrailer är ett oerhört prisvärt alternativ oavsett om du idag kör en begagnad eller ny buss, och för de allra flesta finns det utrymme att spara upp till 9.000kr/månaden!
Pengar som du istället kan lägga på nya delar och utrustning till dig och din hoj!

I vår prislista hittar du kompletta ekonomiska jämförelser där du kan se hur mycket just du kan spara per månad, fullständiga utrustningslistor samt kompletta prisuppgifter på samtliga grundpaket och tillval.

Hämta prislistor, jämförelser och utrustningslistor här!

MXTrailer’s vagnar byggs alla individuellt sett till dina specifikationer och önskemål.
Har du inte sett våra produkter i verkligheten ännu, så är du varmt välkommen att kontakt oss för att få en visning av en av våra demo-vagnar.

Vagnarna beställs antingen i något av våra grundpaket, med möjlighet till extra tillval såsom t.ex fönster, markis, delar av ett annat utrustningspaket eller helt efter dina egna önskemål och behov, samt med din design och färgval.
Vi tillverkar och saluför även släp för bland annat demo/utställning, rullande mötesrum/kontor, specialbyggda manskapsbodar, och självklart även fullt sortiment av standard-vagnar och kringutrustning från vår sammarbetspartner Fogelsta/Brenderup. Kontakta oss gärna på info@mxtrailer.se eller 0722-23 09 22 så berättar vi mer.

Vi erbjuder genom vårt samarbete med Wasa Kredit även förmånliga finansieringsmöjligheter i form av både privata lån samt företags-leasing för dig som vill dela upp kostnaden över en längre tid. Som godkända direktanmälare hos Transportstyrelsen ser vi även till att ägarbyten och går snabbt och smidigt med hjälp mobilt bankID.