Prislistor

För att underlätta för dig som kund har vi tagit fram tre grundpaket för MC-sport, där samtliga har gemensamt att de gör din hobby enklare och bekvämare. Utöver enkel direktregistrering hos Transportstyrelsen med mobilt BankID erbjuder vi självklart även både privat-finansiering och företags-leasing på samtliga våra vagnar genom vår samarbetspartner Wasa Kredit.


BASIC – 190.350:- inklusive moms. (152.280:- ex moms.)
Avbetalning från 2.072:- ink moms/mån, företagsleasing från 2.219:- ex. moms/mån

Utrustningsnivån på dessa vagnar är sparsam, och koncentrationen ligger på transport av MC och ett varmt utrymme att byta om på. Basic-vagnen är ett utmärkt val för dig som har en husbil med alla bekvämligheter, men vill ha en MXTrailer med lägre totalvikt för att transportera hojar och ha som omklädningsrum för att slippa skita ner och förstöra husbussen.


KOMFORT – 225.450:- inklusive moms (180.360:- ex moms.)
Avbetalning från 2.454:- ink moms/mån, företagsleasing från 2.629:- ex. moms/mån

Denna vagn bjuder som namnet antyder på ett komfortabelt och användbart koncept där du har de bekvämligheter som behövs för att göra depå-livet enklare. Komfort-vagnen är ett bra alternativ för dig som vill ha med all utrustning ut till banan, tränar ofta och vill få ut så mycket och effektiv träningstid som möjligt av varje tillfälle.


PREMIUM – 268.050:- inklusive moms (214.440:- ex moms.)
Avbetalning från 2.918:- ink moms/mån, företagsleasing från 3.125:- ex. moms/mån

Premium-vagnen har allt det där extra som du alltid önskat. Vagnen passar allt från amatören som njuter av pauserna mellan passen, motionären som vill testa en 24-timmars tävling, till elitföraren som vill vara på plats kvällen innan tävlingen börjar. Här kan du njuta av behaglig temperatur året runt, kall dryck, varm mat, garage med full ståhöjd, egen toalett och möjlighet till övernattning utan att behöva varken extern strömförsörjning eller elverk.


Ladda hem prislista

I vår nedladdningsbara prislista här till höger hittar du kompletta utrustningslistor samt prisuppgifter på samtliga grundpaket och tillval.


Ladda hem jämförelsekalkyl

Har du nån gång räknat ut dina kostnader för MC-transport? Vad kostar din crossbuss i fordonsskatt, service, reparation och försäkring varje månad?
Kika på våra kalkyler och du kommer snabb se att du kan spara tusenlappar varje månad, pengar som du istället kan lägga på utrustning till dig och din hoj!


Din MXTrailer beställer du antingen i något av våra grundpaket, med möjlighet till extra tillval såsom t.ex fönster, markis, och delar av ett annat utrustningspaket eller helt efter egna önskemål och behov.
Vi tillverkar och saluför även släp för bland annat demo/utställning, rullande mötesrum/kontor, specialbyggda manskapsbodar, och självklart även fullt sortiment av standard-vagnar och kringutrustning från vår sammarbetspartner Fogelsta/Brenderup.

Kontakta oss på info@mxtrailer.se eller 0722-23 09 22 så berättar vi mer.